Univerzální všestranná kořenící směs bez přidaného glutamanu sodného, vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností dle fantazie kuchaře. Jemná směs příjemné vůně a nepálivé chuti. Více informací
Použití v kuchyni: vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností dle fantazie kuchaře.
Složení: sůl max. 19%, paprika, petrželová nať, kmín, česnek, cibule, bazalka.
Bez přidaného glutamátu !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Grilované vepřové kotlety s kořením Grilovácí Delicates
Potřebujete:
Postup:
V misce smíchejte olivový olej, kořenící směs Grilovací koření Delicates, jemně nasekaný česnek, citronovou šťávu, sůl a čerstvě mletý černý pepř.
Vepřové kotlety opláchněte a osušte. Poté je vložte do marinády a dobře je obalte, aby byly maso rovnoměrně pokryto. Nechte marinovat v lednici minimálně 30 minut, ideálně však 2-4 hodiny, aby se kořenící směs pronikla do masa.
Předehřejte gril na střední teplotu.
Vepřové kotlety položte na rozpálený gril a grilujte je asi 6-8 minut z každé strany, dokud nejsou maso zevnitř upečené a vně získá zlatavou barvu.
Během grilování kotlety obracejte a pravidelně je potírejte marinádou, abyste udrželi chuť a vlhkost masa.
Jakmile jsou kotlety hotové, vyjměte je z grilu a nechte je chvíli odpočinout pod alobalovou fólií.
Podávejte grilované vepřové kotlety s přílohou dle vašeho výběru, jako jsou například pečené brambory, zeleninový salát nebo domácí chléb.
Tento recept vám umožní vychutnat si lahodné grilované vepřové kotlety s výraznou chuťovou kombinací kořenící směsi Grilovací koření Delicates. Dobrou chuť!